Idéer kring ett domän

Igår kväll när jag hade lagt mig i sängen kom massor med idéer till ett domän som jag äger. Gick igenom helt hur jag ville ha designen och funktionerna. Inget gick av för hackor utan jag planerade även hur man skulle kunna tjäna pengar på den samt locka till sig besökare. Då det inte var otroligt avancerad teknik som jag hade tänkt mig i första skedet tror jag att jag kan utveckla och lansera den de närmaste veckorna. Men då gäller det att inget krånglar.

Ska i alla fall bli otroligt roligt när sidan är klar, sedan blir det ännu roligare om den kommer användas.

Då det finns endel sidor redan på marknaden som är snarlik min idé så är det ingen säkerhet att den kommer slå igenom. Men samtidigt kommer jag lära mig endel på att utveckla denna sida samt att den kommer kunna inbringa mer pengar än vad domänen gör idag. Mer än så här vill jag inte avslöja utan rekommenderar dig att besöka min blogg lite då och då för att ha koll på vad som händer, du kan även följa den via bloglovin.

Läs även: Vote for your favourite startups at 24hbc!, 24 hour business camp. och Entreprenörskap på nätet grogrund till fortsatt företagande

Dela med dig
Det här inlägget postades i Idéer och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Idéer kring ett domän

 1. Katja skriver:

  åh va jag känner igen det där… drömmar + domäner + hemsidor :) hoppas det går vägen för dig!

 2. Marcus Å skriver:

  Tack så mycket för din kommentar! :)

 3. Marcus Å skriver:

  Nej, men tänk på att jag överdriver lite nu för att uppmärksamma. Nu la jag in en bild, fin va? hehe

 4. Micke skriver:

  Fint trick för att hålla fast vid dina bloggbesökare. Att komma tillbaka för att läsa om den nya sidan. Som ovanstående skrev, dessa domändrömmar…

 5. Mikael Andersson skriver:

  Katja>>Tack. Många idéer finns och drömmar om att något ska slå igenom. Men då jag skapar sidorna mest för att utvecklas själv känner jag att varje sida är en vinst för mig oavsett hur det slår bland besökare och ekonomi.

  Marcus Å>>Varsegod, men vill du skapa diskussion tycker jag du ska svara bland dina kommentarer så att andra besökare kan följa diskussionen.

  Micke>>Japp, här testar man alla tricks man har;) Ja man kan kalla det dagdröm. Men man lever för drömmarna annars kan livsglädjen försvinna.

 6. annika skriver:

  men micke du är ju bara för rolig. du borde väl veta hur många resor som jag har gjort!? men nu är det slut med det ett tag-nu är jag student. sjukt mycket plugg men jag har kommit rätt!! hur går det för dig? du skulle väl på nåt test för nå i-net jobb? hur gick det?
  vi såg benjamin buttons fantastiska liv på bio-vilket stod i bloggen om du läst den lite bättre;) men den va bra-se den!
  kom och hälsa på!

 7. Johan skriver:

  Sv>> Det var fint :)
  Fast finare när det är ljust å ingen snö 😉

Kommentarer inaktiverade.