Ny startsida för en god gärning

Jag blev tipsad av min vän Magnus om en ny startsida, så nu har jag bytt ut min gamla startsida mot den nya. Det speciella med denna startsida är att alla pengar som samlas in går till välgörenhet. Du kan själv välja vart pengarna ska gå till, du kan även se hur mycket pengar som du och alla andra har samlat in. Sidan är relativt ung men den är en otroligt komplett startsida enligt min mening.

Så använder du ingen bra startsida idag eller vill stödja välgörenhet utan att behöva lägga ut pengar själv? Isåfall ska du byta till godstart.se.

Du behöver egentligen inte ha den som startsida utan det räcker med att du lägger den bland dina favoriter och använder den när du ska söka efter något speciellt eller handla på nätet. Gör som jag och stöd välgörenheten!

Läs även: Surfa och skänk i samma klick, De jobbpausar – för det goda och Ett hjälpande ”klick”

Dela med dig
Det här inlägget postades i Tips och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.