Bra erbjudanden till jul

Då julen närmar sig med stormsteg och finanskrisen lyser med sin närvaro så kan det alltid vara fint att hitta bra erbjudande eller gratis prylar. Det finns många sidor som listar bra erbjudanden så jag tänkte tipsa er om några av dessa sidor.

Erbjudande
Erbjudanden24.se finns mängder med erbjudanden kan du hitta på denna sida. Du kan även skriva något på klotterplanket och ge tips till andra besökare.

Gratis saker
Kläder via GratisGuide.se! Du kan även vara med i tävlingar och få Gratis Kontantkort! Det finns även ett nyhetsbrev på sidan så du kan få nya tips direkt i e-mail boxen.

Du har väll inte missat att du kan få Gratis biobiljetter! Samla poäng och få biobiljetter, sedan är det bara bjuda med dig dina vänner på bio i mellandagarna.

Till jul brukar man även bli rätt sugen på godis. Få gratis godis hemskickat till din brevlåda. Bara att bli medlem på sidan och börja tjäna in ditt godis.

När man ska skicka en massa julhälsningar så kan sms kostnaderna rinna iväg. gör då som jag, Skicka gratis SMS på nätet.

Den sista sidan jag vill tipsa om är vistaprint, här kan du tex Få en t-shirt och 250 visitkort gratis. Betala endast för portot. De har även kalendrar och andra roliga saker.

Hoppas ni hittar något som kan vara till nytta för er, några av sidorna har i alla fall varit till stor nytta för mig.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Tips och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bra erbjudanden till jul

  1. Johan skriver:

    Sån där T-Shirt har jag :)

Kommentarer inaktiverade.