Nya musiktjänsten Spotify

Skärmdump från Spotify.

Skärmdump från Spotify.

Har fått tillgång till en inbjudan för Spotifys gratis tjänst och här kommer lite kommentarer kring de hela. Ställde mig i kö för några veckor sedan på deras sida och nu har jag fått tillgång till tjänsten så nu behöver man inte ha musik liggande på datorn längre :) Man laddar hem ett litet program som man sedan loggar in på, när man är inloggad så påminner det lite om iTunes. Sedan är det bara söka efter artist och låt som man vill lyssna på och sedan är det bara spela. Det är ett enormt utbud och jag tror nästan i princip all musik finns där. Sitter man och lyssnar ett tag kan det komma upp en liten reklamsnutt mellan någon låt men det är inget man störs av.

Tyvärr måste man få en inbjudan, men ställ er i kö så får ni nog en snart 😉

De erbjuder även betaltjänster men det är inget jag skulle vara intresserad av. Jag tror även de kommer släppa gratis tjänsten fri snart och då rekommenderar jag er verkligen att börja använda Spotify istället för att ha alla musik liggande och damma i datorn :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Tips och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nya musiktjänsten Spotify

  1. Oskar Sundström skriver:

    Det var det jag visste, du ville ha en inbjudan för att kunna skriva ett blogginlägg om det… Déjà vu!

  2. Mikael Andersson skriver:

    Nja, jag ville ha det för jag hört att det var en riktigt bra tjänst.

  3. Johan skriver:

    Gratis Spotify Invites finns att hämta på http://www.home.no/spotifyinvite/ man får en egen privat Spotify Invite ur en databas!

Kommentarer inaktiverade.