Vistaprint är helt otroliga!

När jag drev UF-företag så blev jag tipsad om att man kunde få gratis visitkort från vistaprint, nappade så klart på erbjudandet och fick 250 visitkort för endast fraktkostnaden på 49kr. Det är helt otroligt egentligen att vistaprint kan gå med vinst. Får dock massor med extraerbjudanden och tilläggstjänster men dessa behöver man inte köpa till. När jag gick bra på SM förra året och tog mig till final tryckte jag även upp en t-shirt med en bild från kvalet, även den gick endast på fraktkostnaderna.

Är det inte gratis visitkort du vill ha finns det mängder med andra produkter också!

Det gäller dock passa sig efteråt eftersom man får väldigt mycket lockande erbjudanden efter man handlat, så se till att hålla dig i skinnet och bara beställ det du verkligen är ute efter. Ett tips nu till julen är att inhandla en billig julklapp, se dock till att beställa nu så du får det i tid.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Tips och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.