Nygammal idé tillbaka

Det är inte ofta som jag är i Falun och lika sällan är det att min kompis Magnus är i stan. Men av en märklig anledning var båda i stan idag så att vi kunde ses. Blev lite fika och sedan en vända på stan och förstås massa prat hela tiden. När vi kom hem från stan hittade vi av en märklig anledning en sak som påminde oss om den idé vi hade till UF företaget som vi tänkte starta. Tyvärr blev det så att vi gick olika vägar den gången men som sagt nu kom tankarna upp igen. Ska det bli att i satsar på denna idé nu istället som ett riktigt företag?

Jag är riktigt sugen och jag tror på idén , jag tror även Magnus är det så ska vi komma till skott och lyckas denna gång, jag hoppas det :)

Vad det är för idé kan jag tyvärr inte avslöja, men den är riktigt bra. Tyvärr inte så lämplig i dessa tider men efter dåliga tider brukar det komma bra. Ser vi till att vara beredda då så kanske ni kommer få ta del av den. Kommer förvarna er i god tid om det är så, men jag håller tummarna att vi startar detta projekt nu, och att vi kanske får med den tredje personen som var med på planerna under UF tiden. Kan bli roligt!

Dela med dig
Det här inlägget postades i Idéer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nygammal idé tillbaka

  1. Johan skriver:

    Sv>> Då kan ju du ge mig rätt svar :)

Kommentarer inaktiverade.