Stadsbilen här nästa år

LuftbilenVolvo kom med stadsjeepen för ett par år sedan, detta var dock ingen bil anpassad för att förbättra miljön i centrum. Nu är den bilen dock påväg, redan nästa år kan den börja sälja här i Europa. Läs artikeln ”Här är bilen som går på luft”, en bli som går på luft? det verkar ju nästan för bra för att vara sant.

Jag hoppas många ser över sin bilkörning och väljer ett sådant här alternativ när de köper bil.

Nackdelarna med bilen är att den inte är gjord för långkörning men som det är idag kör de flesta bilen bara till jobb, träning, och handla så det skulle vara ett bra alternativ för de flesta. Sedan kan man hyra eller vara med i en bilpool för att låna annan bil för längre körningar.

Jag väntar dock fortfarande på solbilen som ska klara längre körningar också.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Reflektioner och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.