Avslutnings middag för forskarprojektet

Kom nyligen hem från Linköping efter att ha varit där på avslutnings middag för Sommar-matchningen. Vi var ett 20 tal studenter och forskare som kom och fick lyssna på vad de andra har gjort under sommaren och sedan berätta lite kort själva om vad vi gjorde. Sedan fick vi god mat och en hel del diskussion om allt möjligt blev det under de tre timmar som jag var där.

Var en trevlig tillställning och fick även med mig nya erfarenheter därifrån.

Vad som kommer hända i framtiden med alla projekt och framför allt det projekt som jag jobbade med vet jag inte idag. Förhoppningsvis blir det något av dem. Är dock ganska säker på att det kommer bli det det är bara en tidsfråga om när, kan ta allt från något år till tiotalet år för att ett företag ska växa fram. Det kan bara framtiden visa.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Forskarprojekt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.