Mysterium

Funderar på vad som kan tänkas komma.Livet är verkligen ett mysterium, man vet aldrig vad som händer, vad som hänt och vad som kommer hända. Jag lever just nu i dimma i en solig vacker stad och jag försöker leta mig till rätt port, det är inte lätt och många olika kontroller blir besökta, vissa som jag ska ha och vissa som inte är mitt nummer. Jag känner dock att denna dimma börjar lätta men så har den gjort en del gånger förut några gånger men aldrig har jag kommit fram till riktiga solskenet och mer dimma har kommit.

Jag vet dock att dimman inte kommer lätta helt denna gång, det kommer dröja ett tag, men blir det så som jag hoppas kommer den vara väldigt tunn :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mysterium

  1. Pingback: Mikael Andersson » Blogg Arkiv » Kärleken är mysig

Kommentarer inaktiverade.