Post-it lapparna till nytta

Post-it prylarVann en hel årsförbrukning av post-it lappar för inte så länge sedan och undrade hur jag skulle kunna ha nytta av alla dessa lappar men nu har jag kommit på flera funktioner med dem. De små plast klisterlapparna är jättebra som bokmärken i böcker så dem används flitigt. De gula lapparna är bra att ta en när man går och lägger sig, skriver upp det man kommer på som man måste göra dagen efter i punkt lista och så kan man sova tryggt, dagen efter tar man bara fram lappen och följer det som står. När allt är av bockat kan man känna sig duktig :)

Kanske inga extremt annorlunda idéer men eftersom de förenklar vardagen så är dem ju bra, ”ordning och reda löning på fredag” 😛

Dela med dig
Det här inlägget postades i Idéer och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Post-it lapparna till nytta

 1. Kattis skriver:

  Hejsan!
  Man tackar, ja, hon är ganska söt faktiskt.
  Åh, jag vill också vinna en årsförbrukning av Post-it lappar. Jag är kär i såna….ja, missförstå mig rätt.
  Jag klarar mig inte utan. Sen ska gärna vara med massa färger och så.
  NU är jag riktigt avis.
  Ha en skön kväll!

Kommentarer inaktiverade.