Den perfekta arbetsplatsen

Det måste ju självklart vara den rörliga arbetsplatsen. Att själv kunna bestämma vart man ska arbeta är ju hur underbart som helst och helt möjligt med en bärbar dator samt mobilt bredband. Just nu så ligger jag utanför vattentornet och njuter i solen samtidigt som jag jobbar. Detta är en av anledningarna till att jag vill få igång något eget eftersom det blir en ganska stor frihet.

Sådana här dagar är det bara att njuta av att kunna arbeta ute, tycker nästan lite synd av dem som har ett fast skrivbord och måste sitta inne och arbeta.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Starta eget och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den perfekta arbetsplatsen

  1. morsan skriver:

    Du blir bortskämd, kommer aldrig kunna ha ett 8-17 jobb! men det kanske är bra?

  2. Mikael Andersson skriver:

    Jodå, om jag hamnar på ett som jag trivs med, och det ska jag göra. Annars får jag se till att jag får igång något eget som går att leva på, och det ska nog gå!

Kommentarer inaktiverade.