Post-it Innovation Competition

Årets upplaga av Post-it Innovation Competition lyckades jag ta hem en andraplats! Tävlingen arrangerades av VentureZone med 3M som sponsor, detta är ju en väldigt passande sponsor med tanke på namnet eftersom det är 3M som tillverkar Post-it lapparna.

Post-it prylarVar nyligen och hämtade pris och vad kan vara mer lämpligt än mängder med Post-it produkter? Skulle nästan vilja påstå att jag nu har en livstids förbrukning av Post-it lappar, men vem vet man kanske börjar använda de lite mer flitigt nu :)

Dela med dig
Det här inlägget postades i Idéer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Post-it Innovation Competition

  1. Pingback: Mikael Andersson » Blogg Arkiv » Adventskalender: Lucka 2

  2. Pingback: Ny Post-it Idétävling « Mikael Andersson

Kommentarer inaktiverade.