Tillbaka till vardagen

Nu börjar arbetet igen, efter 1½ vecka läger i Fjällen är det nu dags att ta tag i sommarens projekt på allvar igen. Blev tyvärr inte så mycket tid över till arbete i Fjällen. Nu har jag dock 3 veckor framför mig som jag ska arbeta stenhårt med samtliga projekt som jag har. Redan imorgon ska jag på möte med forskaren och diskutera det projektet. Sedan hoppas jag kunna fortsätta med det utan större förhinder.

Uppstarten av företaget har inte kommit längre än sist, dock så jobbar jag lite med affärsplanen nu men registreringen är inget jag stressar med ska även jobba klart med första kundens sida.

Tiden går fort när man har roligt, och ibland önskar man att man kunde stoppa tiden så man kan arbeta undan det man har i huvudet.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Forskarprojekt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.