Andra föreläsningen

Då har jag varit på andra och sista föreläsningen för sommarens forskarprojekt. Denna föreläsning var betydligt mer levande och intressant än vad den förra var. Denna gång handlade det om marknadsanalys och tankar kring hur mitt projekt ska ledas framåt kom upp i mitt huvud.

Forskaren som jag jobbar med var även med på föreläsningen och under pausen samt efteråt på lunchenAndi-land projekt diskuterade vi väldigt mycket vilka lösningar som skulle tänkas fungera och kunna komma ut på marknaden redan i år eller i början av nästa år. Mycket blev det som kom fram och jag fick en hel del som jag nu kommer arbeta vidare med och det börjar kännas som att jag kommer att lyckas kommgooa fram till något bra under sommaren och det känns även som att vi kan få ut en produkt väldigt fort, det är kul!

Men nu är det dags att fortsätta arbeta med forskarprojektet och se om jag kommer framåt ännu mera.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Forskarprojekt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.