Sommarprojektet igång!

Hemma igen efter besöket i Linköping där det först var en föreläsning om patent och sedan hade jag ett möte med forskaren som jag ska jobba med i sommar och kanske längre fram i livet med?

Föreläsningen var ganska seg kändes som det inte var så mycket nytt och var mycket som jag skulle förstå själv genom att gå in på sidan. Det var också en liten presentation bland oss som ska hålla på med något projekt i sommar och vad våra projekt handlade om. Efter föreläsningen var klar så kom forskaren som jag ska samarbeta med dit och vi skrev på kontrakt som gör att jag nu inte får säga så mycket om projektet. Efter det så satt vi och diskuterade lite om vad jag skulle kunna göra i sommar samt vad det finns för möjligheter för detta som forskaren forskat fram.

Våra diskussioner fortsatte sedan på ett café och handlade mycket om ett spelprojekt och en del av mitt arbete bli i sommar och se vad det skulle kunna kosta, vilken marknad som finns och hur man ska kunna tjäna pengar på det eller produkterna som går att sälja tack vare detta spelprojekt, vi kom fram till ganska mycket och jag ser stor potential i detta projekt!

Jag kan bara säga att jag är glad att jag fått denna möjlighet och hoppas nu på att jag kan vara till nytta och att våra planer går väga.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Forskarprojekt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.