Första mötet avklarat

Då har jag träffat forskaren som jag förhoppningsvis kommer att samarbeta med i sommar. Det kändes väldigt bra och jag tror att vi även han tyckte det. Vi båda ska ha bestämt oss för att sedan skriva på kontrakt inom några dagar som binder mig till att inte avslöja hemligheterna.

Det jag ska göra i sommar är att göra en marknadsplan och en affärsplan för detta som forskaren håller på att forska på, dock så är det sekretessbelagt så jag kan nog tyvärr inte berätta så mycket om det, men jag kan avslöja att det är väldigt intressanta saker och finns en hel del idéer om det. Det hela handlar i alla fall om articifiell intelligens, och troligtvis kommer jag jobba med det inom spel om jag inte hittar andra marknader.

Film info: En reklamfilm om forskningsprojektet som forskaren skapat.

Nu väntar 2 föreläsningar som VentureZone håller i sedan ett antal träffar med forskare och andra personer som kan vara intressanta för att jag ska kunna lyckas med projektet. Går det bra så tror jag även det finns möjligheter till ett fortsatt samarbete, dock visar det sig i höst först ska sommarens jobb klaras av.

Dela med dig
Det här inlägget postades i Forskarprojekt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.